HMF Hyundai Heavy

HMF Makina Servisleriyle İstanbul Divan Asia’da Buluştu!

HMF Makina geleneksel servis toplantısını b u yıl Divan İstanbul Asia’da gerçekleştirdi.

Yeni Atlet by UniCarriers sipariş toplama makinaları 12 metre yükseğe kadar erişiyor

HMF Makina’nın 2005 yılından beri Türkiye distribütörlüğünü yaptığı UniCarriers, EPM 100 ve EPH 125 ile pazara tamamen yenilenmiş sipariş toplama makinalarından iki yeni model sundu.

Tamamen Elektrikli Kramer 5055E Mini Yükleyici

HMF Makina, ülkemizin ihtiyaçlarına paralel olarak ürün gamını zenginleştirmeye devam ediyor.

HMF, IPAF Onaylı Eğitim Merkezi Oldu!

HMF Makina uzun yıllardır başarıyla devam ettirdiği Hyundai marka forkliftler ve Atlet marka depo içi istif makinalarının distribütörlüğüne, 2013 yılında İtalyan Airo personel yükseltici platformları da ekledi.

Almanya’nın Önde Gelen Mini Lastikli Yükleyici ve Telehandler Markası Kramer, HMF Makina Güvencesiyle Türkiye’de

HMF Makina, her geçen gün gelişen ülkemizin ihtiyaçlarına paralel olarak ürün gamını zenginleştirmeye devam ediyor. Hali hazırda Hyundai İş Makinaları, Hyundai Forkliftler, Atlet Depo içi İstif makinaları,

Hyundai 500000. İş Makinasını Teslim Etti

HYUNDAI, dünyanın önde gelen iş makinaları ve forklift üreticisidir. Hyundai ürün gamında, hidrolik ekskavatör, lastikli yükleyici, kazıcı yükleyici ve mini yükleyicilerin yanı sıra endüstriyel ürünler yer almaktadır.

HMF Makina Endüstriyel Ürünleri ile Vinçder İftar Yemeğine Sponsor Oldu

HMF Makina, 4 Temmuz 2015 tarihinde Vinçder ve Apa Yayıncılık’ın Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Spor ve Sosyal Tesislerinde birlikte organize ettiği iftar yemeğine sponsor oldu.

HMF MAKİNA KOMATEK FUARI

6-10 Mayıs tarihleri arasında 14.sü düzenlenen Avrupa’nın 4. büyük fuarı olan KOMATEK2015 Uluslararası İş ve İnşaat Makina, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı, sektörün profesyonellerini Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde buluşturdu.

HMF Makina Satış Ekipleri İstanbul’da Buluştu

HMF Makina geleneksel satış toplantısı bu yıl tüm iş makinası ve endüstriyel satış ekiplerini buluşturarak 10-12 Nisan tarihlerinde İstanbul Radisson Blu Otel Tuzla’da düzenlendi.

HMF Makina WIN Automation Fuarında

19-22 Mart tarihleri arasında 22.si düzenlenen Avrasya’nın lider sektör etkinliği WIN Automation Fuarı sektörün profesyonellerini İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde buluşturdu. Automation, Electrotech, Hydraulic & Pneumatic ve Materials Handling konularını tek çatıda toplayan, 30.680 metrekarelik alanda ziyaretçilerini ağırladı.

1   2   3   4   Son Sayfa